Bovag onderhoud motoren en bromfietsen

Als Honda en Yamaha Service dealer ligt vanzelfsprekend de nadruk op het merk Honda en Yamaha, maar U kunt ook met alle andere motormerken voor onderhoud bij ons terecht.

Feit is dat de moderne motor bomvol met elektronica zit. Doordat onze vakbekwame monteurs regelmatig op training worden gestuurd kunt u verwachten dat zij helemaal up-to-date zijn van de laatste nieuwe technieken en gereedschappen, zodat uw geliefde motor in goede handen is.

Ophalen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw motor niet meer op eigen kracht kan rijden en u daarom liever heeft dat uw motor wordt opgehaald. Dat kan tijdens werkuren, wij moeten hier echter wel een kleine vergoeding voor rekenen. Zodra de motor klaar is kunt u hem bij ons weer ophalen.

Gereedmelding

Zodra uw motor klaar is nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt er ook voor kiezen om per sms te worden ingelicht.

Schade afdeling

Daarnaast werken wij nauw samen met diverse schade experts. Mocht u onverhoopt toch een keer schade hebben, kunt u de motor of motorscooter op afspraak bij ons brengen, waarna wij een schade taxatie uitwerken en herstellen.

Winterstalling

Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om uw geliefde twee wieler in de wintermaanden te stallen en desgewenst te onderhouden. Zie hiervoor menukeuze winterstalling.

Smeermiddelen

In de werkplaats gebruiken wij reeds jaar en dag dezelfde smeermiddelen als wij aan de toonbank verkopen, namelijk die van het merk Putoline.
Via deze link kunt u snel bij Putoline zelf opvragen welke olie zij voorschrijven voor uw motor, mocht u graag zelf het onderhoud doen. Onze balie medewerker kan u dan snel de gewenste olie leveren.