Dit jaar viert Groenevelt Motoren zijn 10 jarig bestaan

Groenevelt Motoren  is al 45 jaar “de motorzaak” in de regio Eindhoven.
Actief in de motorbranche actief sinds 1973! In 1980 was het tijd voor een nieuw bedrijfspand en vestigde het bedrijf Groen Motoren zich op het toen nieuwe bedrijventerrein Ekkersrijt.
Groen Motoren werd na bijna 35 jaar Groenevelt Motoren in 2007. Chef werkplaats/ 1e monteur Rob Groenevelt nam het bedrijf over. Rob is van huis uit monteur maar houdt zich hoofdzakelijk bezig met de verkoop en winkel, de techniek blijft echter toch zijn passie.

Uitverkoren tot “Beste motorzaak 2015 & 2016” in de regio Eindhoven.
Groenevelt Motoren is een service dealer van Honda en Yamaha,  U kunt hier echter voor alle typen van alle merken motoren terecht. Het bedrijf werkt onder de Bovag vlag en in de moderne werkplaats is uw motor dus in de beste handen, een team van deskundige medewerkers staan hier voor u klaar.
 
Onze ruime ervaring als BOVAG-dealer staat garant voor snelle, betrouwbare en professionele service. We verkopen gebruikte motorfietsen van alle merken en leveren ook nieuw. Onze werkplaats draait op volle toeren en alle merken zijn hier welkom.  Ook als u de motorfiets elders heeft aangekocht bent u van harte welkom in onze werkplaats. Wij hebben een ruim assortiment motoren, voor ieder wat wils!

U bent van harte welkom voor in- en verkoop, onderhoud, schadeafhandeling, advies en terwijl u gezellig in de koffiecorner geniet van een kopje koffie of thee wordt uw motor vakkundig onderhouden. Natuurlijk bent u ook te allen tijden welkom voor zomaar een informatief gesprek en een stukje gezelligheid.

Groenevelt Motoren